zanox VIP-club – het exclusieve serviceprogramma

De beste kwaliteitspublishers zijn vertegenwoordigd in de zanox VIP-club. Behoort u ook tot de netwerkpartners met de beste performance en een groot bereik? Als zanox VIP-publisher profiteert u van onze extra service en exclusieve inkomstenmogelijkheden. Dankzij het VIP-keurmerk zien adverteerders direct hoe sterk en kwalitatief uw performance is.

Een hoge standaard is uw toegangsbewijs

zanox VIP-publishers bieden adverteerders bovengemiddelde verkoopresultaten en topkwaliteit, onlineaanbiedingen met veel bezoekers en aantrekkelijke adverteerruimtes. Een commissie van zanox-deskundigen beslist over de nominatie en toelating van publishers tot de zanox VIP-club.

Om een zanox VIP-publisher te worden:

 • bent u actief als bedrijf,
 • heeft u een voorkeur om met performance advertising inkomsten te genereren,
 • heeft u veel onlineverkeer en goede verkoopresultaten,
 • bent u internationaal actief,
 • biedt u uw doelgroep topkwaliteit en relevante content of diensten met toegevoegde waarde,
 • houdt u zich strikt aan de Code of Conduct van zanox.

Uw voordelen als zanox VIP-publisher

 • Prominente onderscheiding dankzij het zanox VIP-kenmerk
 • Exclusieve informatie over de beste programma's en vooraankondigingen van nieuwe programma's
 • Uitnodigingen voor alle bètaversies van nieuwe zanox-producten en -functies
 • Een persoonlijke key account manager van zanox
 • Exclusieve 24-uurs VIP-mailservice
 • Terugbelservice
 • Bedrijfsprofiel op de zanox-website (optioneel)
 • Uitnodigingen voor alle zanox-evenementen en exclusieve VIP-functies
 • De mogelijkheid om als spreker op te treden tijdens zanox-evenementen

 

Uw VIP-status geeft u toegang tot exclusieve mogelijkheden om geld te verdienen met adverteerders.

De zanox VIP-club biedt met zijn strikte kwaliteitsvoorwaarden een hoge mate van transparantie voor alle partijen en zet een nieuwe standaard voor netwerkkwaliteit.

Hieronder vindt u een selectie van onze VIP-publishers met de beste performances.

 

advanced STORE

advanced STORE is opgericht in het najaar van 2008 als naamloze vennootschap. De diensten die worden aangeboden zijn gericht op de prestaties van websites en de optimalisatie van omzet en winst. Het in Berlijn gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in doordachte internetoplossingen, context-gerelateerde advertentiemedia, click- en omzet-geoptimaliseerde landingspagina’s en op doelgroep toegesneden communicatie. Langdurige relaties met adverteerders en publishers, transparantie en innovatie vormen de grondregels. 'De zanox VIP-club verschaft toegang en creëert een onderscheiding en dat blijft niet onopgemerkt in het bedrijfsleven', zegt Marc Majewski, oprichter en managing director van advanced STORE.

Cayada

cayada is eind 2004 opgericht in Berlijn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van professionele advertentie-oplossingen voor nieuwe media. cayada ontwikkelt en implementeert effectieve onlinestrategieën en marketingconcepten met een hoge sales-omzet. Duurzame ervaring en specialistische knowhow van affiliate-marketing, search engine marketing en branding performance advertising zorgen ervoor dat cayada een belangrijke partner voor adverteerders is. Nauwkeurigheid, transparantie en voortdurende controle van het succes zijn de belangrijkste factoren voor efficiënte onlinemarketing en langdurige relaties met adverteerders.

Actisens

Actisens has five years of experience in advertising management and optimises the ad spaces of over 300 websites (display ads, site-under, e-mailing, co-registration).

Imbull

Imbull is het bedrijf achter meerdere kortingscode portals in Nederland en de rest van de wereld. Het in 2008 opgerichte bedrijf werkt vanuit een kantoor in hartje Amsterdam en is goed op weg om de grootste kortingscode website van de wereld te worden. In Nederland zijn ze voornamelijk actief met de sites: Kortingscode.nl en Actiecode.nl. In de rest van de wereld is voor 1 domein gekozen Flipit.com. Naast de grote Nederlandse redactie staat nu ook een internationaal team met passie voor korting en online marketing. In 2013 is begonnen met de uitrol van de internationale websites. Het doel is op korte termijn actief te zijn in 50 landen en op deze manier zoveel mogelijk mensen op de wereld aan online korting te helpen.

Kaizen Marketing Group

Kaizen Marketing Group is een internationale specialist voor search engine marketing (SEM). Het bedrijf begon in 2005 onder de naam Affili Action en veranderde deze in 2009 om de evolutie van hun businessmodel en uitbreiding van hun aanbod beter te reflecteren.

Kaizen ('continue verbetering' in het Japans) verwijst naar een bedrijfsfilosofie die gericht is op het permanente perfectioneren van de processen in de productie en het management. Als deze filosofie wordt toegepast op SEM leidt ze tot een systematische analyse en aanpassing van de resultaten, m.b.t. de redactie en het bid management, om de PPC-campagnes van de klanten telkens te controleren en te verbeteren.

mainADV

mainADV is een wereldwijd, op resultaat gebaseerd internetmarketingbedrijf uit het midden van Italië, Pescara. Het bedrijf is opgericht in februari 2008. Het doel van mainADV is om tot de beste resultaten te komen door gebruik te maken van de beste en hoogwaardigste internetproducten op het gebied van content en conversies. Hun businessmodel is gebaseerd op het cost per action (CPA) model; er komt pas een omzet tot stand als een lead of sale is afgesloten.

Momondo

Momondo is een Deense onderneming die is opgericht door experts uit de reisbranche en programmeurs die zich interesseren voor reizen en nieuwe technologie. Hun meertalige website is een supermoderne web 2.0-site die vluchten, hotels en auto's zoekt; geen andere zoekmachine voor vluchten doorzoekt zoveel websites als Momondo. Permanent verfijnen ze de zoekfuncties, voegen ze nieuwe functies toe en vergroten ze het netwerk van websites die ze doorzoeken. Momondo biedt hoogwaardig verkeer naar leveranciers uit de reisindustrie en filtert kijkers en boekers.

Red Team Media

Red Team Media started five years ago in performance marketing and have been working with zanox almost from the beginning. Apart from their headquarters in Panama, they have offices in Buenos Aires, New York and Berlin. As online marketing veterans, their aim is to generate as much relevant traffic as they can, optimizing the chosen budgets. They also develop content on demand and manage over 200 own sites.

redvertisement

redvertisment was founded in Berlin in 2005. As a first class traffic broker, they sell ad spaces on large websites on a revenue-sharing or CPM basis. Through performance-based payment, advertisers working with redvertisment can analyse actual campaign performance measured by their reach. redvertisment offers advertisers a platform to achieve widely-varied campaign goals - whether branding, increasing revenues, or generating new customers - using a single, highly-optimised post-view ad-serving system that has been developed since 2002.

Scito Media

Scito Media is een jong, professioneel en innovatief internetmarketingbedrijf met een duidelijke focus op affiliate-marketing. Het begon als een hobby en eindigde als een professioneel bedrijf. Scito Media is opgericht in februari 2007, actief in verschillende Europese landen en groeit nog steeds heel snel. Het motto van Scito Media is: 'De mogelijkheden zijn onbeperkt als je hebt wat een affiliate-specialist nodig heeft!'