succesverhalen van adverteerders

Lees meer over andere adverteerders die hun performance met affiliate marketing hebben vergroot en ontdek nieuwe, handige tips voor uw eigen zanox succesverhaal.

Adverteerders delen hun ervaringen

Simyo

Simyo

Simyo is dé mobiele provider voor de slimme beller. Als je al een telefoon hebt, dan is een sim only of een Prepaid abonnement de meest voordelige optie. En online afsluiten is extra voordelig. Vanwege de succesvolle samenwerking werkt Simyo sinds maart 2013 exclusief met zanox samen op het gebied van affiliate marketing.

www.simyo.com

zalando

Zalando

De lancering van Zalando in Nederland is vorig jaar zeer succesvol verlopen. zanox heeft hier aan bijgedragen door de intensieve samenwerking en begeleiding op performance marketing vlak. Om het affiliate programma van Zalando direct succesvol te laten zijn, werden een aantal stappen genomen.

www.zalando.com

Meer lezen

Hoe vermeerdert u uw sales en leads met affiliate marketing
Kom erachter hoe affiliate marketing werkt

Wat zit er voor mij in?
Lees meer over de oplossingen voor uw specifieke branche.

Uw potentieel met affiliate marketing
Lees hoe u het meeste haalt uit uw affiliate marketing strategie.

 

Be mobile!

The mobile revolution

Heeft u al een mobile marketing strategie? zanox kan u helpen bij het adviseren, opstellen en uitvoeren van een mobile marketing strategie die bij uw activiteiten past.

Lees meer over mobile marketing via zanox

 

 

 

Wilt u de hoogst mogelijke Return on Investment uit uw marketinguitgaven behalen? Dan is zanox de juiste business partner voor u!

Via zanox heeft u toegang tot het leidende performance marketing netwerk van Europa. Wij kunnen u helpen bij het vermarkten van uw producten en diensten met ons netwerk van kwaliteitspublishers die op performance basis werken. En het goede nieuws is dat u alleen betaalt voor resultaat.